Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarde per januari 2019

Dit kan op afspraak op woensdag, vrijdag en zaterdagochtend. Bel ons om een afspraak te maken.

– Voorjaar/zomer kleding kun je van januari t/m juni inleveren

– Herfst/winter kleding kun je van juli t/m december inleveren.

Om meer mensen de kans te geven kleding in te brengen, mag je bij ons de eerste keer maximaal 10 stuks per keer inbrengen. Kies dus jouw 10 mooiste items uit en maak een afspraak.

Ja dat is nodig, want dan kunnen wij wat tijd inplannen om de kleding na te kijken. Bel ons of kom langs voor een afspraak. Houd er graag rekening mee dat er een korte wachttijd kan zijn als het druk is in de winkel of wanneer er meerdere inbrengers tegelijk komen.

Nee, de kleding mag kosteloos 8-10 weken in de winkel hangen.

Lemon Hill neemt je artikelen in consignatie. De kleding hangt 8-10 weken in de winkel.

– Dames- en kinderkleding (maat 50-152) en schoenen en tassen
– Eigentijds, schoon, gestreken en onbeschadigd.
– We nemen vooral de betere merken in, dus geen kleding van bijvoorbeeld Hema, H&M, C&A, Primark, Bristol, Scapino, Vogele, Miss Etam, Zeeman, Yessica, Coolcat, M&S mode, Only, Vera Moda.
– Mooie, bijzondere, originele, aparte kleding en schoenen

Gewassen en gestreken. Het liefst in een grote tas of dozen. Niet in vuilniszakken, want dan kreukt de kleding sneller.

De kleding welke we niet innemen krijg je direct mee terug. Je krijgt per mail een ontvangstbewijs van de ingenomen kleding (binnen 2,5 week). Indien u die niet ontvangen heeft neem dan even contact met ons op, aangezien er dan wellicht wat mis is met het email adres.

Wanneer je de kleding inlevert kun je, bij inbreng, aangeven of je de kleding terug wil als het niet verkocht is of dat het naar het goede doel mag.

Als je hebt aangeven dat je de kleding terug wilt dan staat er in de mail die u na het inbrengen ontvangt de retourdatum. Voor die datum kun je dan je kleding op komen halen. Als je later dan de retourdatum bent dan kunnen wij niet garanderen dat je kleding nog bewaard is i.v.m. de beperkte opslagruimte. De kleding kun je zelf uit de rekken halen.

Bij verkoop van jouw items ontvang je 30%-40% van de verkoopprijs. Voor items die onder de €20,- in de winkel hangen ontvang je 30%, voor items tussen de €20,- en €45,- ontvang je 35%, en voor items die meer dan €45,- kosten krijg je 40%.

Ons kassasysteem houdt precies bij wat er verkocht is. Tot maximaal 1 jaar na inbreng kun je contact met ons opnemen om het geld uit te laten betalen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitbetaling direct te laten verrekenen met de artikelen die je koopt in de winkel. Vanaf 8 dagen na de verkoop kun je het bedrag uitbetaald krijgen, dit omdat onze klanten de mogelijkheid hebben om een artikel binnen 7 dagen te ruilen.

Lemon Hill bepaalt de prijzen. Wanneer we de prijs bepalen houden we vooral rekening met de conditie van het item en de huidige vraag en trends die wij zien. Mocht je toch een specifieke prijs willen hebben voor je item dan kunnen we altijd even overleggen. Onze ervaring leert alleen wel dat items die te duur geprijsd zijn niet snel verkocht worden.

Bij Lemon Hill behouden wij ons het recht tot het wijzigen van prijzen en tevens het vroegtijdig uit de verkoop nemen van de kleding.

Bij Lemon Hill zijn wij zeer voorzichtig en zorgen wij goed voor de ingebrachte artikelen. Echter is het inbrengen van de kleding wel op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen door ons niet worden vergoed.

Ja, de gekochte items uit onze fysieke winkel mag iemand binnen 7 dagen retourneren als deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje en helemaal fris ruikt (geen rookgeur en niet gedragen). Je kan dan wat anders uitzoeken of je krijgt een tegoedbon terug. Alleen artikelen die online gekocht zijn of uit de uitverkoop/met korting kunnen niet worden geretourneerd.