"I really need new clothes.."

- me every morning

Waar is het begonnen?

In het voorjaar van 2016 is de knoop doorgehakt. Het aantal leuke en unieke winkels in Lisse groeit enorm de laatste jaren. Het enige wat nog gemist werd is een goede, aantrekkelijke tweedehands kledingwinkel. Na een leuke carrière in de reisbranche besluit Jolijn een eigen winkel te openen in het prachtige nieuwbouw pand met veel charme aan de Heereweg 199 in Lisse. Hier kan iedereen opnieuw leuke kleding kopen.

Waarom tweedehands?

Lemon Hill is geboren uit een liefde voor leuke, trendy en originele kleding, de wens om de kledingindustrie duurzamer te maken en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. Niets is leuker dan jouw ideale outfit vinden en er veel minder voor te betalen dan voor nieuwe kleding. Daarnaast heb je een unieker item en maak je de wereld ook nog een beetje duurzamer. Er wordt dagelijks over de hele wereld ontzettend veel goede kleding en schoenen weggegooid, zonde want daar zitten super leuke dingen tussen. Bij Lemon Hill krijgt het opnieuw de kans om iemand gelukkig te maken. 

De winkel

Het pand aan de Heereweg is een plaatje op zich. Voor het interieur zijn we zelf aan de slag gegaan met een ontwerp. Het doel was om een frisse en aantrekkelijke winkel te maken, waar het door unieke details en flexibiliteit keer op keer verrassend blijft. Alle bouwmaterialen voor het interieur zijn gerecycled of zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? De koffie, thee of cappuccino staat voor je klaar!